PRAVILA PRIVATNOSTI

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se podaci koji Vas identificiraju (ime, prezime, adresa, adresa e-pošte i slično). Da sam ja netko… ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slaju kada ste ih Vi osobno inili izričito dostupnima (npr. slanjem emaila i slično), čime dajete dozvolu za njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Korištenje osobnih podataka

Da sam ja netko… koristit će Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskom stranicom, kao i analize preferenci. Cilj korištenja Vaših osobnih podataka u ovome smislu je način da Vam se omogući pristup informacijama te za potrebe komunikacije s Vama.
 

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje kolačića (cookies)

Dasamjanetko.com koristi kolačiće. Kolačići su malene tekst datoteke koje se spremaju na Vaše računalo ili mobilni uređaj od strane web stranice koju posjećujete. Pohranjivanje kolačića omogućuje web stranici da prepozna Vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom sljedećeg posjeta stranici. Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe te za funkcioniranje svih značajki internetske stranice kao i boljeg korisničkog iskustva. Spomenuti kolačići mogu biti stalni kolačići što znači da ostaju na računalu korisnika pohranjeni i nakon posjeta stranici. Također, mogu biti i privremeni što znači da se pohranjuju samo prilikom posjeta. Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih u svakom trenutku izbrisati ili trajno iskljiti na Vašem računalu ili mobilnom uređaju pomu postavki preglednika kojekoristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama svog preglednika.


Veze s drugim stranicama

Predmetna politika privatnosti i politika korištenja kolačića odnosi se na blog Da sam ja netko…. Stranica dasamjanetko.com može sadržavati poveznice s drugim davateljima usluga te se na te stranice ova politika ne odnosi. Prilikom napuštanja stranice dasamjanetko.com molimo Vas da se upoznate s politikom privatnosti stranica na koje odlazite.


Obavijesti o promjenama

Svaka promjena predmetne politike o privatnosti i politike korištenja kolačića bit će objavljena na početnoj stranici dasamjanetko.com.