UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bloga i internetske stranice dasamjanetko.com dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima korištenja.
Korištenjem dasamjanetko.com smatra se da ste u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti.
Blog Da sam ja netko… ne preuzima nikakvu odgovornost na koji način će se koristiti informacije s njega. Izričito napominjemo da stranica dasamjanetko.com ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na stranici nalazi.
 

Autorska prava

Tekstovi i materijali na blogu Da sam ja netko… zaštićeno su autorsko pravo autorice i vlasnice Ive MatićNeovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice dasamjanetko.com, bez dozvole vlasnice autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava bloga Da sam ja netko i podlno je tbi.

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje sadržaja sa stranice dasamjanetko.com dozvoljeno je samo uz uvjet da se prenose dijelovi originalnog teksta uz OBAVEZNO navođenje izvora s poveznicom na originalan članak/kolumnu/intervju. Općenito se sadržaj sa stranice dasamjanetko.com NE SMIJE kopirati, prevoditi, izdavati, niti na bilo koji drugi način distribuirati, ukoliko se o tome prethodno ne postigne dogovor s vlasnicom bloga.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Autorica bloga Da sam ja netko…. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i/ili trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim stranicama bez obveze prethodne najave.

Izmjene uvjeta korištenja stranice dasamjanetko.com

Vlasnica stranice dasamjanetko.com zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja stranice te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz promjena. Korištenjem bilo kojeg materijala sa stranice dasamjanetko.com smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.